Covrigei cu ciocolata

Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 210 gr unt
  • 230 gr faina
  • 100 gr migdale rasnite
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr ciocolata rasa
  • zahar

Mod de preparare

Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se adauga intr-un din jumatati ciocolata rasa, dupa care se ruleaza ambele aluaturi si se desprinde cate o bucatica, pe rand, din care se formeaza apoi covrigeii. Se pun la copt intr-o tava.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Cozonac moldovenesc

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!