Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se a
Faina se amesteca impreuna cu untul moale, galbenusurile, migdalele si zaharul, dupa gust. Se framanta bine aluatul si se desparte apoi in doua. Se adauga intr-un din jumatati ciocolata rasa, dupa care se ruleaza ambele aluaturi si se desprinde cate o bucatica, pe rand, din care se formeaza apoi covrigeii. Se pun la copt intr-o tava.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii