Se prepara grisul: se fierbe laptele iar cand da in clocot, se toarna grisul incet, amestecand continuu, untul si putina sare si se fierbe in continu
Se prepara grisul: se fierbe laptele iar cand da in clocot, se toarna grisul incet, amestecand continuu, untul si putina sare si se fierbe in continuare pe foc mic. Se ia de pe foc, dupa ce s-a ingrosat si se amesteca cu 2 oua batute. Se rastoarna compozitia obtinuta pe o farfurie mare. Dupa ce s-a racit, se taie felii care se ruleaza. Se dau prin oua batut si prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc cu compot.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Gogosi pufoase
O reteta usoara, dar foarte delicioasa si cu destula umplutura. Eu sunt in cautare de retete cu mere gustoase, de fapt caut...
Desert placinta cu mereDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri