Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din alb
Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din albusuri de ou si 20 g de zahar si o adaugam cu grija la compozitia dulce. Pastele se fierb in apa putin sarata, se strecoara si dau prin compozitia dulce. Ungem o tava cu unt si o presaram cu pesmet, apoi punem un strat de paste, presaram zaharul ramas amestecat cu mac macinat, inca un strat de paste, apoi intindem dulceata, iar la urma paste. Presaram de lamaie si il prajim in cuptorul incins pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa