Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din alb
Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele. Batem o spuma tare din albusuri de ou si 20 g de zahar si o adaugam cu grija la compozitia dulce. Pastele se fierb in apa putin sarata, se strecoara si dau prin compozitia dulce. Ungem o tava cu unt si o presaram cu pesmet, apoi punem un strat de paste, presaram zaharul ramas amestecat cu mac macinat, inca un strat de paste, apoi intindem dulceata, iar la urma paste. Presaram de lamaie si il prajim in cuptorul incins pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti