Cuburi cu miere si lamaie

Etapa I: Se topeste mierea intr-o craticioara. Se inglobeaza mirodeniile si se lasa sa se racoreasca putin amestecul. Etapa II: Se bat spuma ouale, cu

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 80 bucati: 500 g miere
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 1 kg faina
  • 10 g bicarbonat de sodiu alimentar
  • 100 g coaja de lamaie glasata si tocata
  • 200 g zahar pudra
  • 3 linguri suc de lamaie

Mod de preparare

Etapa I: Se topeste mierea intr-o craticioara. Se inglobeaza mirodeniile si se lasa sa se racoreasca putin amestecul.

Etapa II: Se bat spuma ouale, cu zahar. Se cerne faina si se amesteca impreuna cu bicarbonatul. Se adauga la compozitia de ou, impreuna cu mierea; se amesteca. Se inglobeaza coaja de lamaie.

Etapa III: Cuptorul se incinge la 180 grade Celsius. Se intinde aluatul intr-o tava unsa bine cu unt.

Etapa IV: Se coace aluatul cca 20 - 25 min. Se prepara o glazura din zahar pudra si suc de lamaie. Se unge turta cu glazura si se taie patratele.
Cu lapte.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa