Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse se adauga la spuma impreu
Se tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse se adauga la spuma impreuma cu frisca batuta din albusuri si zahar vanilat si niste stafide.
Se pun intr-un vas jena uns cu unt si se pun la copt.
Alte retete recomandate:
Prajitura visine
Tort cu piersici
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii