Duhuri

Se intinde aluatul, se taie forme de fantome, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se coc 15-20 minute intr-o tava cu hartie. Cand se racoresc, se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. aluat de foi
  • zahar
  • 1 galbenus
  • 1 lingura de lapte
  • 30 gr.ciocolata amaruie topita. Ingrediente pentru 15-16 bucati

Mod de preparare

Se intinde aluatul, se taie forme de fantome, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se coc 15-20 minute intr-o tava cu hartie. Cand se racoresc, se fac ochi din ciocolata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...