Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale. Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa. Aten
Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale.
Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa.
Atentie! Nu puneti mai mult de o jumatate de lingurita.
Îi lasam pana se fac aurii si continuam pana coacem toti fagurii.
Crema:
Trecem prin masina de tocat, rahatul si jumatatea de lamaie, sau mai putina lamaie, dupa cum va place.
Rezultatul se amesteca cu untul.
Lipim fagurii doi cate doi, apoi dam fagurii prin zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Faguri, un dulce din copilarie a fost propusa de DADI. pe forum culinar.ro
Alte retete cu rahat gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Cornulete cu rahat,
Rahat Lokum
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa