Pentru florile de gheata cu perle de zahar va trebuie faina, praf de copt. Este un desert delicios.
Pentru florile de gheata cu perle de zahar se face o coca si se da la rece. Apoi se intinde o foaie de trei pana la cinci milimetri si se fac flori cu forma si cu un degetar, dupa care se face gaura la mijloc si se coc fursecuri. Dupa ce s-au racit, se pune o glazura facuta din 150 g zahar pudra si zeama de lamaie. Peste glazura, se pun perle de zahar colorate - bomboane.
Florile de gheata cu perle de zahar se servesc dupa ce s-au racit.
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj