Flori de gheata cu perle de zahar

Pentru florile de gheata cu perle de zahar va trebuie faina, praf de copt. Este un desert delicios.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 2 linguri de zahar pudra
  • ½ pachet de praf de copt
  • 150 g unt
  • putina smantana
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Pentru florile de gheata cu perle de zahar se face o coca si se da la rece. Apoi se intinde o foaie de trei pana la cinci milimetri si se fac flori cu forma si cu un degetar, dupa care se face gaura la mijloc si se coc fursecuri. Dupa ce s-au racit, se pune o glazura facuta din 150 g zahar pudra si zeama de lamaie. Peste glazura, se pun perle de zahar colorate - bomboane.


Florile de gheata cu perle de zahar se servesc dupa ce s-au racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...