Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi paharul de faina si se incorporeaza bine. Se pregateste o tava, unsa cu
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi paharul de faina si se incorporeaza bine. Se pregateste o tava, unsa cu unt si se adauga cu o lingurita, din compozitie, gramajoare de aluat. Se pune tava in cuptor si imediat ce s-au copt, se strang la un capat cu degetele ca sa ia forma de fluturas.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Chec pufos
Tiramisu
Habar nu am cum sa denumesc acest dulce...se prepara foarte rapid si e fantastic pentru micul dejun sau cand simtim nevoia de...
Dulce super rapidIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.