Fluturasi

Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi paharul de faina si se incorporeaza bine. Se pregateste o tava, unsa cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar plin cu faina
  • 4-5 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi paharul de faina si se incorporeaza bine. Se pregateste o tava, unsa cu unt si se adauga cu o lingurita, din compozitie, gramajoare de aluat. Se pune tava in cuptor si imediat ce s-au copt, se strang la un capat cu degetele ca sa ia forma de fluturas.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Papanasi fierti

Chec pufos

Tiramisu

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!