Pentru fursec cu stafide se bate untul cu zaharul pana se alifiaza si dispar cristalele de zahar. Se adauga albusurile de ou si zaharul vanilat, stafidele si faina.
Pentru fursec cu stafide se bate untul cu zaharul pana se alifiaza si dispar cristalele de zahar. Se adauga albusurile de ou si zaharul vanilat, stafidele si faina, amestecandu-se lejer. Se toarna cu ajutorul pos-ului pe tavi unse cu ulei si prafuite cu faina, dupa care se introduc la cuptor incins la temperatura potrivita. Cand prezinta de jur-imprejur o dunga aurie, fursecurile se scot de pe tava si se pun cu fata in sus.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii