Fursecuri

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g de zahar vanilat
  • 2 buc galbenusuri de ou
  • Pentru spuma:
  • 2 albusuri de ou
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.

Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.

Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.

Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:

Diplomat

Tarta cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca