Fursecuri

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici. Din ingre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g de zahar vanilat
  • 2 buc galbenusuri de ou
  • Pentru spuma:
  • 2 albusuri de ou
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.

Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.

Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.

Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:

Diplomat

Tarta cu visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema caramel

De ziua lui Bogdan, am vrut ceva altfel. Cum nu incercasem nimic cu caramel, am gasit momentul potrivit pentru acest tort. Nu...

Tort cu crema caramel
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise