Fursecuri

Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 300 gr faina
  • sare
  • 3 linguri de zahar pudra

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se omogenizeaza compozitia. Se iau mici gramajoare din compozitie, cu o lingurita, si se asaza pe o tava. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt pana se rumenesc.


Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc a doua zi.

Alte retete de dulciuri:

Aluat frantuzesc Tiramisu Clatite

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!