Fursecuri americane cu cafea

Fragede, aromate, delicate si mai ales ciocolatoase!!!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 60 g zahar brun(eu am avut zahar de palmier
  • 30 g zahar pudra
  • 2 linguri cafea solubila
  • 2 linguri cacaua
  • 30 g faina de migdale
  • 1 lingura de miere
  • 1 ou
  • 100 g unt topit
  • cateva tablete de ciocolata neagra
  • un praf de sare
  • 50 g miez de nuca maruntit

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea. Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina. Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.

Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinte cu branza si spanac

Pentru aceste placinte este de vina Adinuta San :D Am vazut la ea placintele cu ceapa si am zis sa fac si eu, dar altfel....

Aperitiv placinte cu branza si spanac
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii