Fragede, aromate, delicate si mai ales ciocolatoase!!!
Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea. Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina. Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.
Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii