Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri aromate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, faina, cuisoare, scortisoara, zahar, oua, bicarbonat, unt.
Mierea incalzita putin se amesteca bine cu faina, ouale si zaharul, untul si bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie sau otet, scortisoara si cuisoarele. Se acopera aluatul si se lasa sa stea la loc cald timp de treizeci de minute.
Se pune aluatul pe planseta, se mai framanta putin, apoi se ia din el cate o bucatica (de marimea unei perisoare) se turteste putin si se aseaza pe tava de copt unsa cu ulei Ia distanta mare una de alta. Se acopera tava cu un servet si se pune la loc cald lasand sa mai creasca timp de treizeci de minute. Se pune la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri de catifea
Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
Fursecuri cu scortisoara
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa