Fursecuri Bucuresti

Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g unt sau margarina
  • 300 g zahar tos
  • 10 oua
  • 750 g faina
  • Glazura:
  • 200 g ciocolata si
  • 30 ml ulei.

Mod de preparare

Pentru fursecurile Bucuresti, se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga ouale unul cate unul, apoi romul, vanilia, coaja de lamaie, faina si putina sare. Se lasa la rece timp de un sfert de ora, apoi se pun cu posul bastonase pe hartie, dupa care se presara nuca prajita si  macinata pe deasupra si se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin glazura  de ciocolata cu partea care a fost dedesubt. Glazura se face din 200 g ciocolata si 30 ml ulei.


Fursecurile Bucuresti se servesc glazurate, dupa ce s-au racit.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa