Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Pentru fursecurile Bucuresti, se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga ouale unul cate unul, apoi romul, vanilia, coaja de lamaie, faina si putina sare. Se lasa la rece timp de un sfert de ora, apoi se pun cu posul bastonase pe hartie, dupa care se presara nuca prajita si macinata pe deasupra si se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin glazura de ciocolata cu partea care a fost dedesubt. Glazura se face din 200 g ciocolata si 30 ml ulei.
Fursecurile Bucuresti se servesc glazurate, dupa ce s-au racit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii