Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Pentru fursecurile Bucuresti, se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga ouale unul cate unul, apoi romul, vanilia, coaja de lamaie, faina si putina sare. Se lasa la rece timp de un sfert de ora, apoi se pun cu posul bastonase pe hartie, dupa care se presara nuca prajita si macinata pe deasupra si se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin glazura de ciocolata cu partea care a fost dedesubt. Glazura se face din 200 g ciocolata si 30 ml ulei.
Fursecurile Bucuresti se servesc glazurate, dupa ce s-au racit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa