Fursecuri cu alune

Albusurile se bat spuma tare, apoi se pun pe foc mic si se bat in continuare, adaugand zaharul putin cate putin. Se adauga apoi si zaharul vanilat, c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 290 gr alune
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, apoi se pun pe foc mic si se bat in continuare, adaugand zaharul putin cate putin. Se adauga apoi si zaharul vanilat, continuand sa se bata albusurile bine. Se ia vasul de pe foc si se adauga alunele pisate marunt. Cu o lingurita se iau gramajoare mici si se asaza intr-o tava. Tava se introduce in cuptor si se lasa fursecurile la copt. Dupa ce sunt gata, se scot cu lama cutitului.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Chec pufos

Papanasi fierti

Ciocolata de casa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...