Se freaca 2 oua cu zaharul, se adauga untul moale, laptele, amoniacul amestecat cu putina faina, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat si se amesteca
Se freaca 2 oua cu zaharul, se adauga untul moale, laptele, amoniacul amestecat cu putina faina, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat si se amesteca totul bine. Se adauga faina cat cuprinde si se lasa coca la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie de jumatate de cm care se taie in diferite forme. Se pun formele intr-o tava unsa cu unt, se ung deasupra cu un ou batut si se presara cu zahar tos. Se coc apoi la foc potrivit pana se rumenesc.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Fursecuri de craciun
Prajituri simple
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa