Se face un sirop bine legat din apa, vanilie si zahar. Se bat albusurile spuma foarte tare si se toarna peste ele siropul fierbinte, batand cu telul.
Se face un sirop bine legat din apa, vanilie si zahar. Se bat albusurile spuma foarte tare si se toarna peste ele siropul fierbinte, batand cu telul. Se taie ananasul cubulete marunte si se amesteca in compozitia de albusuri. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun cu cornetul mici gramajoare de aluat, la distanta una de alta. Se coc la foc mic in cuptorul cald, timp de 20 de minute. Se scot din tava calde.
Se pudreaza cu zahar sau cu sirop de ananas.
Alte retete de dulciuri:
Desert cu cocos si capsuni pe blat de biscuiti
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!
Ravioli cu ciuperci si afumaturaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa