Fursecuri cu anason

Ouale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o lingurita din compozitie, cu distant

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 350 g zahar pudra
  • 280 g faina (fina)
  • Anason dupa gust

Mod de preparare

Ouale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o lingurita din compozitie, cu distanta intre formele rotunde. Se lasa la odihna 4 ore. Se presara cu anason apoi se coc la foc mijlociu cca 20 de minute.
Alte retete de prajituri recomandate:

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

Tarta cu visine

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!