Se amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga sarea, bucatelele de unt si galbenusurile. Se framanta bine aluatul, apoi se imparte in doua si se adaug
Se amesteca faina cu zaharul, apoi se adauga sarea, bucatelele de unt si galbenusurile. Se framanta bine aluatul, apoi se imparte in doua si se adauga cacaua la una dintre jumatati. Se infasoara in folie si se lasa la frigider 2 ore. Se intinde apoi 2 foi groase de 3 mm. Se decupeaza forme rotunde si se coc in cuptorul incins 10 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Gogosi pufoase Prajitura snikers
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti