Fursecuri cu cacao si susan

Fursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri aveti nevoie de unt, zahar, faina, praf de copt, sare, cacao si seminte de susan.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 gr unt sau margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana seminte de susan sau arahide sau nuci sau migdale
  • sfaramate in robot
  • inca 1 cana de seminte de susan sfaramate pentru tavalitsa

Mod de preparare

Fursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina, cacao si apoi semintele de susan. Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de seminte de susan.
Pune-le in tava si turteste-le putin. Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.


Fursecurile cu cacao se servesc dupa ce s-au racit.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...