Fursecurile cu ciocolata sunt simplu de preparat si delicioase. Se poate folosi si alta umplutura pentru aceasta reteta de fursecuri, nu neaparat ciocolata.
Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, apoi adaugam albusurile batute putin cu furculita.
Faina o amestecam cu praful de copt, sare, si coaja de lamaie. Adaugam peste compozitia de ou, adaugam esenta si untura si framantam coca bine (daca este nevoie adaugam lapte) dupa care o invelim in folie si dam la rece 1 ora.
Intindem o foaie de cca 1 cm, decupam forme (eu am ales stea si floare).
Eu am suprapus 3 stelute, la ultima am decupat 1 cerc in mijloc adaugam ciocolata in mijloc (se poate adauga si coacaze negre facute dulceata).
Le asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Eu am uns cateva cu ou deasupra sa fie mai rumenite
Fursecurile cu ciocolata se pot servi dupa ce se racesc putin.
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj