Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu ciocolata si migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, zahar, oua, faina, ciocolata.
Se freaca patru galbenusuri cu zaharul pana se albesc. Se adauga migdalele date prin masina de nuci, ciocolata rasa sau cacao si se amesteca foarte bine ca sa nu ramana nici un cocolos. La sfarsit se adauga, amestecand usor, un albus batut spuma. Se ia din compozitia obtinuta cate o lingurita si se aseaza pe tava de copt unsa, la distanta de 1/2 cm. Se coc la foc potrivit.
. Fursecurile se scot fierbinti din tava si se presara cu putin zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu musli
Fursecuri cu stafide
Fursecuri fragede
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa