Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si
Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si sarea. Se amesteca bine, pana se obtine un aluat potrivit. Se mai framanta cateva minute si se intind din ea doua foi. Una se pune in tava tapetata, se unge cu marmelada si se presara cu nuci. Se acopera cu cealalta foaie, care se unge cu ou si se presara cu nuci rasnite si zahar tos. Se pune tava in cuptorul cald si se coace prejitura 40 de minute la foc potrivit.
Calda, prajitura se taie in forma de romburi. Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Prajitura Negresa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa