Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si apoi albusurile batute sp
Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si apoi albusurile batute spuma si se omogenizeaza bine. Se pune putina sare in crema, apoi se adauga nucile macinate si faina cernuta. Se ia cu lingurita din amestec si se pun mici gramajoare pe o tava neunsa. Aceasta se introduce in cuptor si se lasa la copt, la foc mare, uns fert de ora.
Se servesc fursecurile pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Nu am multe sa va zic despre aceasta noua postare decat ca e perfecta pentru cafeaua de dimineata. Vedeti ca la mine e...
Rulada cu cacao si portocalaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa