Untul topit se freaca spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul si cojile de portocala confiate in zahar si alcool. Se freaca energic crema pina ci
Untul topit se freaca spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul si cojile de portocala confiate in zahar si alcool. Se freaca energic crema pina cind zaharul nu se mai simte in compozitie. Laptele se incorporeaza treptat, amestecand intr-una. Se adauga faina in ploaie si se amesteca incet, nucile iar la final, frisca. Se ia apoi cu lingurita din aluat, se pun fursecurile pe o tava neunsa si se introduc in cuptor, la copt, pe foc mare.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar.
Alte retete dulciuri:
Ciocolata de casa
Turta dulce
Tarta cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa