Se pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul.
Se pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la urma stafidele cu romul. Se unge bine o tava cu ulei si se pun cu lingurita gramajoare de aluat, la distanta una de alta. Se coc la foc potrivit timp de 10 minute. Se scot imediat din tava.
Se servesc cu ceai sau cu cafea. Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
crema tarta
Tarta cu mere si crema de vanilie
Prajitura cu branza
Anul acesta am ales sa combin pasare si porc, intr-un mod care sa nu fie deranjant pentru fiere ( mai ales ca amandoi avem...
Piftie combinataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.