Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina
Untul se freaca cu zaharul si albusurile. Se adauga stafidele curatate si spalate, se amesteca bine, apoi se adauga faina, in ploaie. Se adauga putina sar si se amesteca in continuare. Se iau mici gramajoare din aluat si se pun pe o tava tapetata la copt, in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Galuste prune
Prajitura cu branza
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa