Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu vanilie si rom sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar pudra, praf de copt, ou, vanilie.
Se freaca spuma oul cu zaharul, se adauga uleiul amestecind bine, apoi faina putin cate putin, vanilia, romul. Din aluatul obtinut se ia cate o lingurita si se aseaza in tava de copt unsa si presarata cu faina la distanta de 4—5 cm. Se pune la cuptor la foc mic, lasand sa se rumeneasca putin.
Se scot din tava fierbinti.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu crema de cacao
Fursecuri dulci cu miere
Fursecuri
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa