• taiati in jumatate bezelele si adaugati-le in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital impreuna cu untul, esenta de vanilie si scortisoara
• setati pe modul de gatire High pentru aproximativ 2 ore (va orientati dupa dimensiunea bezelelor)
• in momentul in care bezelele s-au topit, adaugati cerealele din orez, fulgii de ovaz, merisoarele deshidratate, alunele caju si fisticul, ultimele doua dupa ce le-ati zdrobit in prealabil
• amestecati cu o lingura de lemn si opriti slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital
• puneti un inel de garnitura (sau o forma de biscuiti) pe o foaie de copt
• luati 2-3 linguri de compozitie si puneti in inelul de garnitura
• umeziti lingura cu apa si neteziti fursecul astfel incat sa fie uniform
• repetati procedeul pentru fiecare fursec in parte
• lasati-le la intarit pe hartia de copt pentru 2 ore
• dezlipiti hartia de copt de pe ele si serviti cu placere – sunt senzationale la micul dejun alaturi de o cafea.
Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti