Fursecuri delicioase

Fursecurile delicioase se servesc la ceai. Acestea se fac din unt, zahar, faina, 5 oua si mirodenii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 5 oua
  • sare
  • mirodenii
  • 150 g stafide

Mod de preparare

Pentru fursecurile delicioase se framanta untul cu zaharul spuma, se adauga ouale pe rand, apoi stafidele, faina si mirodeniile. Se pun cu cornetul in forme diferite, apoi se coc la foc iute.


Fursecurile delicioase se servesc la ceai.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...