Fursecuri diferite

Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2
  • 5 dl faina
  • 1 dl ulei
  • 2 dl zahar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
  • 1 smantana
  • 1/2 praf de copt
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • 1-2 linguri de pudra de cacao
  • ciocolata amaruie si alba pentru ornare

Mod de preparare

Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt. Apoi adaugam faina. Turnam jumatate de aluat in tava unsa si presarata cu faina, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao. Coacem 20-25 de minute. Turnam peste aluatul copt pe jumatate ciocolata topita, eventual amestecata cu ulei.

Timp de preparare: 10 minute + coacerea si intarirea glazurei

Alte retete recomandate

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!