Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt.
Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt. Apoi adaugam faina. Turnam jumatate de aluat in tava unsa si presarata cu faina, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao. Coacem 20-25 de minute. Turnam peste aluatul copt pe jumatate ciocolata topita, eventual amestecata cu ulei.
Timp de preparare: 10 minute + coacerea si intarirea glazurei
Alte retete recomandate
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa