Fursecuri fragede

Fursecuri fragede este o reteta de desert pe care o puteti face in mai putin de o ora.Pentru aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina, unt, oua, faina, zahar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 g unt sau margarina
  • 125 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g Gustin Dr. Oetker
  • Pentru decor:
  • 150 g ciocolata de menaj

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca untul sau margarina cu mixerul la viteza maxima. Se adauga treptat zaharul, zaharul vanilat Bourbon ai se amesteca pana cand se formeaza o masa compacta. Se adauga treptat oul si galbenusurile, fiecare galbenus la aproximativ jumate de minut.
Se amesteca faina cu amidonul si se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-un sprit, cu ajutorul caruia se dau forme de coronite cu diametrul de aproximativ 4 cm, pe tava unsa si tapetata cu hartie pentru copt si se introduce in cuptor.


Langa o cana cu ceai.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...