Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare si se pun peste amestec
Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare si se pun peste amestec, se adauga zaharul vanilat si putina sare. Se unge apoi o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare de aluat, modeland sub forma de limba de pisica. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt, la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Dulciuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...
Tarta cu mure, caise si crumbleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj