Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare si se pun peste amestec
Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare si se pun peste amestec, se adauga zaharul vanilat si putina sare. Se unge apoi o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare de aluat, modeland sub forma de limba de pisica. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt, la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Dulciuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa