Fursecuri perisoare

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar pudra, oua, faina de cartofi, coaja de lamaie rasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 oua
  • 200 g faina de cartofi
  • coaja de lamaie rasa.

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, apoi se adauga frecand neincetat cate putin zahar, iar la sfarsit coaja de lamaie si ouale, unul cate unul. Nu se intrerupe amestecatul cu lingura pana cand compozitia nu a crescut si a devenit ca o pasta groasa. Se adauga faina de cartofi in ploaie, amestecand in continuare, pana se incorporeaza bine faina in compo­zitie.

Se ia din ea cate o bucatica si se formeaza perisoare. Se aseaza in tava de copt presarata cu putina faina la distanta de 2 cm si se pun la cuptor la foc mic. Se scot din tava calde cu ajutorul varfului unui cutit.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Tiramisu

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca