Fursecuri simple

Se amesteca untul moale cu zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool. Se lasa aluatul framantat bine la rece

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • 1 lingura alcool

Mod de preparare

Se amesteca untul moale cu zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool. Se lasa aluatul framantat bine la rece 2-3 ore. Se intinde apoi o foaie de jumatate de cm grosime, se decupeaza diferite forme si figuri si se pun la copt, la foc potrivit.
Alte retete de dulciuri:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ciocolata si frisca

Parca n-am mai facut de mult ceva super ciocolatos :))

Desert prajitura cu ciocolata si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca