Gnochi din gris

Se fierbe laptele si cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul incet, in ploaie, amestecand continuu. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr gris
  • 2 oua
  • sare
  • unt
  • cascaval ras
  • 1 I lapte

Mod de preparare

Se fierbe laptele si cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul incet, in ploaie, amestecand continuu. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, se adauga sare, apoi se ia de pe foc si se amesteca cu ouale. Dupa ce se ia de pe foc, de rastoarna pe o planseta de plastic sau lemn si se intinde. Dupa ce s-a racit, se taie rondele care se asaza intr-o forma. Acestea se presara cu cascaval ras si bucatele de unt. se introduce forma in cuptor si se lasa sa se rumeneasca.


Se serveste cald.

Alte retete:

Placinta cu dovleac Galuste cu prune Zacusca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei copt

reteta romaneasca Această rețetă delicioasă am pregătit-o după o rețetă de la Merișor, căreia îi mulțumesc....

Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei copt
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca