Se prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se decupeaza rondele cu ajutorul u
Se prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se decupeaza rondele cu ajutorul unui pahar. Acestea se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei, si se lipesc doua cate doua, dupa ce s-au racit cu crema pregatita din untul frecat spuma cu zaharul si cacaua. Deasupra se pune glazura preparata din apa, zahar, ulei, zeama de lamaie si cacao, fierte pana se obtine o compozitie consistenta.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Turta dulce Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii