Puneti intr-un castron faina amestecata cu praf de copt, iaurt, zahar, sare si peste se pune margarina topita. Incepeti sa amestecati cu o lingura p
Puneti intr-un castron faina amestecata cu praf de copt, iaurt, zahar, sare si peste se pune margarina topita. Incepeti sa amestecati cu o lingura pana se mai leaga aluatul, dupa care se framanta. Intre timp se pregateste si o umplutura. Se amesteca dulceata de caise cu multe nuci pisate, dar la fel de bine se poate folosi orice fel de umplutura. Se fac niste boccelute din aluat, care se umple cu amestecul de dulceata si nuci si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat:
Alte retete de prajituri recomandate:
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj