Limbi de pisica

Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Sepa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 130 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 120 gr unt
  • 2 albusuri

Mod de preparare

Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Separat se bat doua albusuri spuma tare si se incorporeaza in compozitie. Se foloseste un cornet de hartie, in care se adauga compozitia si se intind cu ajutorul lui betisoare de 8 cm lungime, la distanta una de alta. Tava se introduce in cuptor la copt. Se scot cu lama cutitului si se asaza pe platou.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Tiramisu

Papanasi fierti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole boabe cu sunca

In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...

Mancare de fasole boabe cu sunca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca