Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Sepa
Untul se fraca spuma, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si se amesteca bine. Se pune cate o lingura de zahar si se omogeniozeaza compozitia. Separat se bat doua albusuri spuma tare si se incorporeaza in compozitie. Se foloseste un cornet de hartie, in care se adauga compozitia si se intind cu ajutorul lui betisoare de 8 cm lungime, la distanta una de alta. Tava se introduce in cuptor la copt. Se scot cu lama cutitului si se asaza pe platou.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa