Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins. Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei. Se fac decupeaza si se fac minc
Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins.
Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei.
Se fac decupeaza si se fac minciunele ca in imagine.
S prajesc repede. Se pun in ulei 5-6 minciunele deodata.
Se dau cu zahar pudra.
Ies vreo 120 de minciunele.
Pofta buna!
Reteta Minciunele a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Fursecuri simple cu miere si nuci,
Fursecuri simple, cu nuca,
Cele mai simple fursecuri
Un gust tare aromat,imi plac portocalele in prajituri,sunt racoritoare :)
Tort de portocale si vaniliePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura