Napolitana

Pentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana de zahar
  • 1 pachet de margarina
  • o canita de lapte dulce
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g nuca macinata
  • 3 linguri de miere
  • 1 pachet de foi napolitana.

Mod de preparare

Pentru napolitana se topesc mierea si zaharul, apoi se adauga margarina, laptele, cacaoa si nuca macinata. Lichidul astfel obtinut se fierbe pana scade la jumatate. Se ung foile cu crema calda.


Dupa ce s-a fracit, napolitana poate fi servita.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...