Napolitana

Pentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana de zahar
  • 1 pachet de margarina
  • o canita de lapte dulce
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g nuca macinata
  • 3 linguri de miere
  • 1 pachet de foi napolitana.

Mod de preparare

Pentru napolitana se topesc mierea si zaharul, apoi se adauga margarina, laptele, cacaoa si nuca macinata. Lichidul astfel obtinut se fierbe pana scade la jumatate. Se ung foile cu crema calda.


Dupa ce s-a fracit, napolitana poate fi servita.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa