Se pregateste o cratita cu apa fierbinte. Se bat 4 albusuri spuma cu 100 gr. zahar. Se iau cu lingura oua din albus, si se da drumul in apa (cu o ling
Se pregateste o cratita cu apa fierbinte. Se bat 4 albusuri spuma cu 100 gr. zahar. Se iau cu lingura oua din albus, si se da drumul in apa (cu o lingura mare de masa, se ia din albusul spuma si cu lama unui cutit se netezeste suprafata lasand-o sa fie putin bombata, apoi se impinge albusul din lingura cu ajutorul unei lingurite in cratita cu apa. Pentru ca albusul sa cada usor de pe lingura, aceasta se uda in apa, inainte de a fi bagata in albus.) Nu se fierb, ci se tin 2-3 minute, intorcandu-le pe o parte si pe alta. Se scurg pe o sita.
Deoparte se face un sos din 2 galbenusuri care se freaca cu 75 gr. de zahar, si un varf de cutit de fecula. Se toarna cu incetul 3 dl. de lapte in care s-au topit 150 gr. de ciocolata. Se tine pe foc cateva minute, pana se leaga. Se aseaza ouale de albus pe farfurie, deasupra se toarna sosul de ciocolata, si se presara migdale prajite cu zahar si macinate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa