Pentru pesmetii cu iaurt se bate un pahar de lapte batut sau de iaurt, cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Se adauga bicarbonatul proaspat cernut, sare, vanilie si faina cat se cere.
Pentru pesmetii cu iaurt se bate un pahar de lapte batut sau de iaurt, cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Se adauga bicarbonatul proaspat cernut, sare, vanilie si faina cat se cere. Se framanta si se face un aluat potrivit de moale. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme rotunde, se asaza pe tava, se coc la foc bun.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa