Pentru pesmetii cu scortisoara se freaca o ceasca de caimac cu doua oua, unt topit, zahar vanilat, scortisoara, bicarbonat proaspat cernut si sare.
Pentru pesmetii cu scortisoara se freaca o ceasca de caimac cu doua oua, unt topit, zahar vanilat, scortisoara, bicarbonat proaspat cernut si sare. Se pune pe masa faina, se face loc la mijloc si se toarna compozitia de mai sus. Se framanta cu mana, facand un aluat potrivit de tare. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet si se lasa o jumatate de ora la rece sa se odihneasca. Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici, se presara zahar si se coc la foc potrivit.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa