Pentru a prepara aceasta gustoasa reteta de pesmeti cu vanilie si susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: susan, vanilie, zahar, ulei, faina, bicarbonat.
Pentru pesmeti se amesteca bine zaharul cu uleiul, apa, bicarbonatul, vanilia si susanul. Se adauga faina si se face o coca nu prea tare. Se framanta si se intinde cu vergeaua o foaie groasa de 1 cm. Se taie forme rotunde sau fasii lungi de 6-—7 cm si late de 5—6 cm. (Se pot taia patrate, romburi sau alte forme, dupa plac). Se coc rumen la foc potrivit.
Pot fi serviti calzi sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajituri simple
Pasca cu aluat
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa