Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, oul si un praf de scortisoara. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus aproximativ 30 de minute.
Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, oul si un praf de scortisoara. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus aproximativ 30 de minute. Se imparte apoi in bucati mari, se aplatizeaza, se ung deasupra cu ou si se fac dungi cu furculita. Peste fiecare se asaza cate o stafida si se pun apoi pesmetii intr-o tava, in cuptorul fierbinte.
Se servesc cu ceai.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Prajituri delicioase
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa