Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putin
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putina sare, apoi se toarna cate putin laptele rece si faina in ploaie. Se framanta bine aluatul si se intinde. Se taie diferite forme geometrice, se pun intr-o tava si se lasa la rumenit. Se scot apoi din cuptor si se lipesc biscuitii doi cate doi cu marmelada de caise.
Se servesc pudrati cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Galuste cu prune
Gogosi
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj