Piscoturi cu marmelada

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr unt
  • 75 gr zahar tos
  • 3 oua
  • 3 cescute de lapte dulce
  • 1 jumatate lingurita de amoniac
  • 1 jumatate lamaie
  • sare
  • marmelada de caise
  • zahar pudra

Mod de preparare

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putina sare, apoi se toarna cate putin laptele rece si faina in ploaie. Se framanta bine aluatul si se intinde. Se taie diferite forme geometrice, se pun intr-o tava si se lasa la rumenit. Se scot apoi din cuptor si se lipesc biscuitii doi cate doi cu marmelada de caise.
Se servesc pudrati cu zahar farin.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce

Galuste cu prune

Gogosi

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!