Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putin
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de lamaie. Se adauga putina sare, apoi se toarna cate putin laptele rece si faina in ploaie. Se framanta bine aluatul si se intinde. Se taie diferite forme geometrice, se pun intr-o tava si se lasa la rumenit. Se scot apoi din cuptor si se lipesc biscuitii doi cate doi cu marmelada de caise.
Se servesc pudrati cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Galuste cu prune
Gogosi
Bougatsa este o delicioasă plăcintă grecească, umplută cu o cremă delicioasă de griș. Pentru această Bougatsa -...
Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de grișPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura