Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafide
Untul moale se bate energic cu zaharul. Se adauga apoi un ou intreg si se bate in continuare. Faina se amesteca in compozitie, se adauga apoi stafidele tinute putin in rom. Se formeaza din coca piscoturi lungi, rotunde, in forma de creioane, se pun apoi pe tava unsa cu unt si presarata cu putina faina. Se pune tava la copt, in cuptorul cald, la foc mediu.
Se servesc langa cafea sau lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Chec pufos
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii