Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile frecate spuma,
Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile frecate spuma, dupa care se incorporeaza cele doua amestecuri. Se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina in ploaie, zaharul vanilat si putina sare. Se ia cu lingurita si se pun piscoturile pe tava, apoi se coc la foc moderat.
Se servesc dupa ce s-au racit, cu diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie Lapte de pasare Cremsnit
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancat Bunica mea la facea in cuptorul de...
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa